Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. 5. 2007

vegetariánství    |   stevie - sladká tráva    |    nápoj kombucha    |   Tibi - vodní kefír


Žijete zdravě? Nebo s tím chcete začít? Co všechno podle vás spadá do zdravého životního stylu? Co byste chtěli vědět?

Napište nám, stačí opravdu jen heslovitě.

My budeme poté tento web rozvíjet až do obsáhlejších podrobných informací tak, abysme uspokojili co největší spektrum lidí. Každý je jiný, ale podle mě otázka zdravého životního stylu značně formuje naše životy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

sebevědomí verzus zdravý životní styl

(poustevník, 11. 3. 2010 0:58)

otázky sebe-vědomí jsou vždy velice individuální. Těžko říct nějakou univerzální odpověď. Obecně však platí, že najde-li se příčina špatného postoje k sobě sama, je cesta k nápravě na dosah.

Příčiny pramení obvykle z dětství a výchovy ale najdou se i případy, kdy důvod přetrvává již z minulých životů nebo je nízké seběvědomí svým způsobem ochrana před silami, které v daném člověku třímají. V posledním případě jde o dočasnou záležitost, která sama zmizí v okamžiku, kdy dotyčný dozraje do fáze ve které je nepravděpodobné, že by svůj potenciál použil nevhod, nebo dokonce zneužil.

Jak vidíš, je tu příliš mnoho a příliš rozdílných možností a proto nelze takto na dálku definovatk konkrétní řešení. Obecnou radou (ale možná až příliš obecnou) je práce na sobě, na očištění svého myšlení od běžných i individuálních předsudků a dogmat.

V případě, že máš zájem o konkrétnější informace, můžeš mne kontaktovat emailem pomocí formuláře "kontakt na mne" dole v hlavním menu stránek, což ostatně platí i pro každého kolemjdoucího.

Nevím jak....

(Štěpánka, 12. 2. 2010 21:49)

Ahoj,já nevím jak mám najít své seběvědomí!!!Jsem ve znamení Panny.Prosím poraď mi!

JAK

(Poutnice, 31. 12. 2009 11:44)

Ahoj, Poustevníku *
Poradíš mi, jak žít zdravě (= živě, ve spojení, vnímání, k vlastnímu sebezachování a obnovování, k připravenosti další službě ) se svou vlastní duší i duchem?? To se ve škole neučí... Poutnice